GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
M. Kürşat Türker
YAZARLAR
3 Ekim 2019 Perşembe

' SÖYLEVLER VE GİRDİLER '

 
 
SÖYLEV-1  :  Grönland adasına bir gece ansızın yapmayı planladığımız askeri harekat , 3 aydır bölge gündüz olduğundan mütevellit.., ertelenmiş bulunmaktadır.., Üstüne üstlük bir de ne yazık ki yankeeler .., Peygamberler şehrine,  hem de mesai saatinde abdestsizce girmiştir..!
 
SÖYLEV-2  :  Rakamlar için,  makyaj uzmanı yeterliliğini haiz personel istihdam ettiğimiz milli istatistik kurumunun başarısından mütevellit..,körlerin ve sağırların birbirini içtenlikle ağırlayabileceği fantastik bir ortamın içine .., hiç de baştan hesap etmeden girmişizdir..!
 
SÖYLEV-3 : Milli ancak pilli oyuncaklarla oyalanan oyunbaz koyunlarımızın ikiyüzlülüğünden mütevellit.., kendi takiyye çadırımız altında bir cibilliyetsizlik karnavalına.., hiç de davet etmediğimiz misafirler, şarj cihazlarıyla girmiştir..!
 
SÖYLEV-4 : Din ve tin pazarlarken, insanlarda yaratıcının söylevlerine karşı kin oluşmasına sebebiyet veren deyyusların fütursuzluğundan mütevellit.., Göreceli olarak içşelleştirdiğimiz mukaddes belamıza giden en kestirme yola .., biraz da umarsız bir tavırla girmişizdir..!
 
SÖYLEV-5 : Siyasal parti görünümlü mukaddes teşkilatımızdan ayrılırken omerta öpücüğü vermeyen dışlanmış karakterlerden mütevellit.., giydiğimiz kıyafetleri astığımız gardıroba ve iç çamaşırı çekmecemize dahi..,  güvenemeyecek hale gelmişizdir..!
 
SÖYLEV-6 : Çok önceleri jilet nitelikli kredi kartlarını gelen geçene dağıtmaktan imtina etmediğimizden mütevellit.., dibinde zehirli yılan olan renkli şekilli paketleri sunduğumuz insanlar.., ilginçtir ki, sakat itikatlarının tesirine tekrardan ve çekincesizce halen daha girebilmiştir..!
 
SÖYLEV -7 : Göreceli olarak sahne üzerine yansıyan; kargaşa, zulüm ehlinin kutsanması ,kendini ve aklı inkar hallerinden mütevellit.., henüz kayıklarla topluca yapılmaya başlanmayan göç etme ve vatanını terk etme hallerinin, topluma ve genç nesle sirayet etmemesi için gerekli tedbirleri almaktan, niye ise uzun zamandır imtina etmişizdir..!
Yazarın Diğer Yazıları